Nå vet vi mer om HTCs neste toppmodell
Teknofil
(Bilde: @evleaks/HTC)

Nå vet vi mer om HTCs neste toppmodell

Lekkasje fra australsk teleoperatør letter på sløret.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

HTC er en av de produsentene som skaper store forventninger til sine toppmodeller, og særlig oppfølgeren til fjorårets suksessmobil HTC One har det versert rykter om lenge. Nå ser det ut til at vi vet det meste på grunn av – du gjettet riktig – en lekkasje.

Dobbeltkameraet forklart

Ifølge lekkasjene skal den nye toppmodellen fra den taiwanske produsenten få det mye omtalte dobbeltkameraet, samt også en 5-tommers 1080p HD-skjerm og to stereohøyttalere med BoomSound-merket. HTCs nyeste tilpassede versjon av Android 4.4 KitKat, Sense 6.0, vil også være å finne under panseret.

Nærbilde av dobbeltkameraet.
Nærbilde av dobbeltkameraet.Foto: @evleaks/HTC

Men tilbake til det mest interessante. Hvorfor to kameraer? Hva er vitsen? Som mange allerede har gjettet er det mest spennende med dette at man velge fokus i bildet etter at bildet er tatt. Men løsningen vil også hjelpe til med å kunne belyse forskjellige deler av bildet, gjøre noen områder mykere eller legge på 3D-effekter – alt sammen i etterkant.

Dobbeltlekkasje

Det nye, fargerike dekselet.
Det nye, fargerike dekselet.Foto: @evleaks/HTC

Det er den australske teleoperatøren Telstra som har lekket et bilde og informasjon om det vi så langt bare kan kalle HTC M8, eller HTC One 2. I tillegg har nå også den kjente twitter-kontoen @evleaks gitt oss bedre bilder av telefonen. Her er det også et bilde av et nytt, fargerikt deksel til One 2 som kan vise informasjon uten at du skrur på mobilen.

Fra før av vet vi at toppmodellen høyst sannsynlig vil få den nyeste Snapdragon-brikken, klokket til den høyeste hastigheten. Vi vet også at det vil komme en mindre modell, som sannsynligvis bare vil hete HTC One 2 Mini eller noe i den duren. Vi kjenner imidlertid til flere av spesifikasjonene til den telefonen enn til den nye toppmodellen.

VIl du gjerne ha noe litt billigere enn en toppmodell? Da er du heldig: 
HTC påstår de vil fokusere mer på 1000-kroners-mobiler i år »

(Kilde: GSM Arena, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen