Nå tar Twitter livet av videoappen sin
(Bilde: Vine)

Nå tar Twitter livet av videoappen sin

Nå er det på tide å vinke farvel til Vine.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Om du er blant de mange millioner som hatt glede av den Twitter-eide videoapplikasjonen Vine bringer tjenesten nå triste nyheter. På den offisielle Vine-bloggen meldes det nemlig at den populære videoappen nå har kommet til veis ende.

Vine skal tas livet av i løpet av de neste månedene, men det er ikke angitt et spesifikt tidspunkt for når den ikke lenger vil kunne brukes. Enn så lenge vil det være mulig å benytte den som vanlig.

Foto: Vine

Over 200 millioner brukere

Det vil fortsatt være mulig å se på og laste ned Vine-klipp med appen, og Vine-nettsiden vil også fortsette å eksistere inntil videre. Etter hvert vil det imidlertid ikke lenger være mulig å laste opp nye klipp med tjenesten, og brukere vil bli informert om endringer fortløpende.

Tjenesten sender en takk til alle brukere og lover å avslutte den på «riktig måte». Utover dette skriver tjenesten ingenting om hva som er årsaken til at de nå velger å legge den ned, men flere opplysninger om dette vil trolig dukke opp senere.

Vine lar brukere ta opp videoklipp på opptil seks sekunder som enkelt kan deles i sosiale medier. Tjenesten ble grunnlagt i 2012 og kjøpt opp av Twitter samme året. Det er uvisst hvor mange brukere tjenesten har i skrivende stund, men ifølge statistikknettstedet DMR hadde Vine 200 millioner aktive brukere månedlig per november i fjor. 

Kanskje forbereder Twitter seg på salg? Flere skal nå være interessert i å kjøpe Twitter, deriblant Google »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen