Nå slipper du å stå i kø for populær e-post-app

Mailbox-appen lover å revolusjonere måten du behandler e-posten din på.

E-postappen Mailbox skapte overskrifter tidligere i år, etter at de laget et køsystem som gjorde at du måtte stå på venteliste for å få tatt i bruk appen etter at du hadde lastet den ned. Da vi prøvde appen i februar, sto en halv million mennesker foran oss i køen.

Nå har Mailbox annonsert at de dropper køsystemet, og gjør appen tilgjengelig for alle som vil. Annonseringen kommer kort tid etter at Mailbox ble kjøpt opp av Dropbox

"Mailbox er nå tilgjengelig uten å måtte vente i kø. Etter ti uker med hard jobbing døgnet rundt har våre teknikere skalert Mailbox-tjenesten til å levere mer enn 100 millioner meldinger om dagen. Vi tror vi nå fint kan håndtere nye brukere etter hvert som de registrerer seg, og har derfor fjernet reservasjonsløsningen", skriver produsenten i et blogginnlegg.

Enklere å organisere e-posten

Undertegnede har brukt appen et par ukers tid, etter å endelig ha fått tilgang, og appen skiller seg mye fra andre e-postløsninger vi har sett.

Du bruker fingerbevegelser for enten å arkivere e-post du har lest, eller slette dem – og du kan også "slumre" en e-post, slik at den forsvinner midlertidig fra innboksen, og dukker opp senere når du har tid til å håndtere den. Dette gjør det enkelt å holde orden i e-posten, og enkelt å holde innboksen tom.

Foreløpig støtter appen kun Gmail-kontoer, ikke Exchange. 

Les også:  – Dropbox kan være et mareritt for bedriften

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen