Nå skal Spotify gi deg personlige spillelister med sommer-tema
(Bilde: endermasali/Shutterstock.com)

Nå skal Spotify gi deg personlige spillelister med sommer-tema

Strømmetjenesten feirer sommeren på sin egen måte.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Musikkstrømmetjenestene prøver seg stadig på nye grep for å lokke brukerne, og ofte er det nye måter å generere spillelister som står i fokus. I en pressemelding kunngjør Spotify nå et nytt fremstøt for alle de sommerglade brukerne der ute.

Tjenesten har nemlig bestemt seg å feire årstiden med å lansere personlige, sommerrelaterte spillelister, kalt «Dine sommergjenhør».

Disse spillelistene skal bestå av låter som du tidligere har hørt på om sommeren. Meningen er dermed tilsynelatende å vekke en form for sommer-nostalgi hos Spotify-brukerne.

Spotify slipper også en spilleliste med de 50 populære sommerlåter fra de siste 50 årene.
Spotify slipper også en spilleliste med de 50 populære sommerlåter fra de siste 50 årene. Foto: Spotify

Enkel deling med venner

Kravet for å få tilgang til spillelisten er naturlig nok at man har strømmet musikk på tjenesten siden før juni måned i fjor. Listene vil ligge under «Home»-kategorien i appen på iOS og Android, og man kan også finne den ved å besøke nettsiden hos Spotify.

Spotify har for øvrig lagt inn en funksjon for enkel deling av sommerlåter med venner, som fungerer ved at man mottar et bilde på e-post med sine topp tre sommerlåter som er tilpasset til å dele direkte med venner eller på Instagram. Bildet inneholder en unik Spotify-kode som linker direkte til personens Sommergjenhør-spilleliste.

I tillegg til den personlige sommer-spillelisten har tjenesten også lansert en spilleliste kalt «50 Years of Songs of the Summer», som inneholder populære sommerlåter fra hvert år i perioden fra 1967 til 2016, altså 50 låter. Begge de to spillelistene skal være tilgjengelige nå.

Spotify har klaget på amerikanske IT-giganter: Nå tar EU grep »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen