Razer utvider satsingen på belysning, om enn i en noe uventet retning.
Razer utvider satsingen på belysning, om enn i en noe uventet retning. (Foto: Razer)

Nå skal Razers lysplattform Chroma inn i... biler

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Spillutstyrsprodusenten Razer er naturlig nok mest kjent for nettopp spillutstyr, men nå har de tydeligvis begynt å menge seg med bilindustrien også. Riktignok kun i form av belysning, men likevel.

Det er Razers administrerende direktør Min-Liang Tan som står for nyheten denne gangen, etter å ha lagt ut et bilde og en liten melding på sin Instagram-profil.

Her kan vi se og lese at det er den kinesiske elbilprodusenten Leapmotor som skal ta i bruk Razers lysplattform Chroma i sine biler.

Joda, Razer kan sine farger. Bilde: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Razer Chroma brukes ellers til å styre og tilpasse lyset i Razers mange RGB-LED-utstyrte dingser. Plattformen er også kompatibel med Philips Hue, og kan således «utvide» en spillopplevelse med omliggende belysning.

Nøyaktig hvordan Razer Chroma kommer til å fungere i Leapmotors biler vet vi ikke sikker, men trolig snakker vi om gjennomførte muligheter for selvstyrt RGB-belysning i beste Razer-ånd.

Den ferske bilprodusenten Leapmotor er for øvrig en ganske så ukjent aktør utenfor Folkerepublikken Kina, men bør ha nok av penger for å komme i gang med butikken. Bare mot slutten av 2018 skal de ha hanket inn 290 millioner dollar fra ymse investorer.

Chroma finnes i Razers bærbare også:
Razer Blade Stealth har fått Nvidia-grafikk >>>

(Kilde: Neowin)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen