Nå skal frivillige Tesla-eiere hjelpe forhandlerne få unna nye biler
(Bilde: harvest films)

Nå skal frivillige Tesla-eiere hjelpe forhandlerne få unna nye biler

Tesla må stå på for å nå kvartalsmålene.

Det er ikke noe nytt at begeistrede bileiere liker å fortelle om og vise andre hvor fornøyd de er med kjøretøyene sine – og kanskje har mange Tesla-kjøpere spesielt vært kjent som gode og entusiastiske ambassadører for det amerikanske bilmerket.

Nå kan de også dukke opp hos Tesla-forhandlerne, og det etter en invitasjon fra sjefen sjøl.

 

På Twitter kunne nemlig Elon Musk melde om at han gjerne ville ta imot frivillig hjelp i butikkene for overlevering av nye Teslaer til sine nye eiere.

Prøver å «redde» kvartalet

Som Musk nevner i sin tweet, vil denne uka bli svært travel for Tesla. Dette er nemlig kvartalets siste uke, og for å nå sine mål – eller gå i pluss rent økonomisk – er Tesla nødt til å få levert fra seg et unormalt høyt antall nye biler.

Det er her de frivillige kommer inn. De kan selvfølgelig ikke ta over papirarbeidet eller salgsjobbene til de Tesla-ansatte, men de kjenner de fleste kriker og kroker på sine egne bilmodeller.

Sånn sett vil de kunne gi kjøperne en god presentasjon og innføring i hvordan bilen fungerer – det er tross alt mye teknologi og mange funksjoner som det tar tid å gå gjennom i en slik doning.

Å si ja takk til frivillig hjelp er ikke det eneste trikset Tesla tar i bruk for å hjelpe til med innspurten på kvartalet. Med en tjeneste de kaller «Tesla Direct», kan folk få den nye bilen sin levert direkte til sitt bosted.

Tesla har hatt mye problemer i det siste:
Skal nå ta seg av skadereparasjoner selv >>>

(Kilde: Elektrec)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen