Fitstar har fått seg en oppdatering i form av blant annet flere personlige trenere.
Fitstar har fått seg en oppdatering i form av blant annet flere personlige trenere.

Nå skal Fitbit gi deg flere personlige trenere

Stor oppdatering på gang fra treningsklokkegiganten.

Også treningsklokkeprodusentene har naturlig nok funnet veien til CES-messen, og i en pressemelding har Fitbit nå avduket et lite lass nye programvareoppdateringer som skal gjøre treningen bedre og mer effektiv.

Oppdateringen består i at selskapets Fitstar-applikasjon, som blant annet omfatter den «personlige» treneren, nå har fått seg et kraftig løft med flere funksjoner og høyere motivasjonsfaktor. 

Fitstar Radio er også blant nyhetene denne gangen.
Fitstar Radio er også blant nyhetene denne gangen. Foto: Fitbit

To personlige trenere

Mer spesifikt skal Fitstar nå for eksempel servere deg anbefalte øvelser og økter som er basert på aktivitetene som treningsarmbåndet ditt har registrert. Anbefalingene vil også dukke opp i den vanlige Fitbit-appen, via en ny veiledningsfane.

Meningen med dette er ifølge Fitbit å gjøre det enklere for brukerne å nå treningsmålene sine. I tillegg til dette byr den nye Fitstar-appen nå også på to sertifiserte, personlige trenere du kan velge mellom, og du kan også veksle mellom disse underveis.

En annen nevneverdig funksjon er den nye Fitstar Radio-funksjonen, som lar brukere skreddersy musikken til treningen ved å servere et utvalg av populære musikkanaler som kan motivere deg underveis. Akkurat denne funksjonen er imidlertid forbeholdt amerikanske brukere.

Ellers har utvalget av øvelser blitt større på alle nivåer, og selve designet til appen har også fått seg en ansiktsløftning.  

Garmin har lansert nye smartklokker for de aktive »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen