Tidslinjen din får nå nytt design.
Tidslinjen din får nå nytt design. (Bilde: Facebook)

Nå skal Facebook endre profilen din

Tidslinjen får en overhaling.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er bare én uke siden Facebook annonserte en helt ny design for nyhetsstrømmen. Dette er en av de mer radikale endringene i nettsidens design på flere år, men det er ikke bare nyhetsstrømmen som nå får en overhaling.

Facebook har nemlig annonsert at de også skal gi tidslinjen din flere nye tilpassninger. Her er ikke designendringene like markante som i nyhetsstrømmen, og selskapet påstår selv at den nye designen skal gjøre det lettere å lese hendelseforløpet i en profil.

Den nye designen kommer i tillegg til en helt ny søkefunksjon:
Slik blir Facebooks nye monstersøk »

Den nye designen.
Den nye designen.Foto: Facebook
Foto: Facebook

Todelt

Facebook vil nå dele tidslinjen din inn i to kolonner. Alle oppdateringene dine legges i den høyre kolonnen i kronologisk rekkefølge. I dag ligger disse oppdateringene på både høyre- og venstresiden av profilen din, gjerne litt om hverandre.

Langs det som blir den nye venstresiden av profilen, vil du nå finne en serie med bokser. Hver av disse boksene har forskjellig innhold, og du kan tilpasse dem selv. Her vil det for eksempel vises en serie av de seneste bildene dine, eller informasjon om hvilke musikkalbum du liker.

I tillegg kommer den nye profilsiden din med en rekke små tilpassninger. Navnet ditt vil flyttes inn i selve forsidebildet, og rett under dette bildet kommer det frem en fane-lignende meny, fremfor de små lenkene som ligger i profilen din i dag.

Rulles ut nå

Den nye tidslinje-designen skal rulles ut parallelt med den nye nyhetstrømmen, men selskapet har ikke lagt opp en periode for beta-testing blant brukerne.

Flere lesere har rapportert at de allerede har fått den nye designen, og Facebook sier selv at den skal rulles ut til alle brukere i løpet av de kommende ukene.

Nyhetstrømmen din får flere spennende endringer med nytt design:
Slik blir de 15 største endringene til Facebook »

(Kilde: Facebook)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen