«Discover Weekly» er det seneste Spotify-tilskuddet.
«Discover Weekly» er det seneste Spotify-tilskuddet. (Bilde: Spotify)

Nå serverer Spotify deg «personlige» spillelister hver uke

Nytt spilleliste-konsept kombinerer din egen musikksmak med andres.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den populære musikkstrømmetjenesten Spotify har fått fart på innføringen av nye funksjoner den siste tiden, mye på grunn av nykommeren Apple Music, og i en fersk pressemelding kan selskapet nå kunngjøre at enda et nytt element har meldt sin ankomst.

Spotify har nemlig nå fått på plass en ny funksjon de har kalt «Discover Weekly», som rett og slett er en slags personlig spilleliste som serveres brukerne på ukentlig basis.

Foto: Spotify

Kombinerer din og andres musikksmak

Det spesielle med Discover Weekly-spillelistene er at de ikke kun består av anbefalinger basert på din egen musikksmak. De baserer seg i tillegg på hva andre Spotify-brukere liker å høre på, altså hva andre legger til i spillelistene sine.

Listene skal med andre ord representere en blanding av din smak og andres smak, og ifølge Spotify er meningen med konseptet å sette brukerne i stand til å oppdage ny, god musikk som man kanskje aldri har hørt før.

Inneholder to timer med musikk

Discover Weekly-spillelisten vil befinne seg øverst blant spillelistene i Spotify, og listen vil bli oppdatert hver mandag morgen. Selskapet skriver i pressemeldingen at den vil bestå av rundt to timer med musikk.

Tiltaket er det foreløpig seneste i Spotifys pågående fornyelsesprosess. I slutten av mai kunngjorde tjenesten introduksjonen av blant annet ny startside, en ny løpemodus for de treningsglade, videoklipp og satsing på originalt innhold.

Spotify lanserte nylig også en annen, fiffig funksjon: Dette interaktive kartet viser deg verdens særegne musikktrender »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen