Dette skal være baksiden til iPad Air 2. Bildet er lekket på det kinesiske mikrobloggnettstedet Sina Weibo.
Dette skal være baksiden til iPad Air 2. Bildet er lekket på det kinesiske mikrobloggnettstedet Sina Weibo. (Bilde: weibo.com)

– Nå produserer de Apples iPad Air 2

...og den får en skjerm som er mindre utsatt for reflekser, hevder kilder.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apples underleverandører har allerede begynt å produsere nye iPad-er, ifølge Bloomberg.

iPad-salget har gått tregt to kvartaler på rad, og Apple håper nå at nye og forbedrede modeller skal få fart på salget igjen, forteller Bloombergs kilder. 

iPad Air 2 og ny iPad Mini

Masseproduksjon av en ny versjon av 9,7-varianten av iPad skal være i gang, og produktet vil bli lansert i slutten av 3. kvartal eller begynnelsen av 4. kvartal, hevder Bloombergs kilder. 

Navnet på nettbrettet er ikke kjent, men det er ikke usannsynlig at det vil bli iPad Air 2. I tillegg vil Apple begynne å produsere en ny versjon av iPad Mini med 7,9-tommers skjerm. Denne skal komme i salg mot slutten av året.

Antirefleksbelegg

Lite er kjent om neste generasjon iPad, selv om det riktignok har lekket ut bilder av det som skal være bakdekselet til iPad Air 2. Men det ventes at nettbrettet vil komme med samme fingeravtrykksleser som iPhone 5S, og at det får en ny og kraftigere prosessor – Apple A8. 

Bloombergs kilder hevder at antallet iPad Air 2 på markedet kan være noe begrenset i starten, på grunn av vanskeligheter med å produsere skjermer med et nytt antirefleksbelegg. Dette belegget skal gjøre redusere reflekser og gjøre det lettere å lese skjermen.

Apple ønsket ikke å kommentere saken overfor Bloomberg.

IBM og Apple inngikk nylig et samarbeid for å få fart på bruken av iPad i bedrifter. Les mer om Apple/IBM-avtalen på Mobilen.no »

Nå vet vi når iPhone 6 lanseres:
Rykteflom om iPhone 6 på nettet »

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen