Spotify Running kommer nå til Android.
Spotify Running kommer nå til Android. (Bilde: Spotify/YouTube)

Nå kommer Spotifys nye løpemodus til Android-brukere

«Spotify Running» er rettet mot deg som liker å ta en joggetur.

I mai i år kunne vi rapportere at den populære musikkstrømmetjenesten Spotify hadde fått en solid overhaling, hvorav en av de nye funksjonene var løpemodusen «Spotify Running». I en fersk pressemelding kunngjør selskapet at denne modusen nå slippes til Android.

Spotify Running er allerede blitt sluppet til iOS-brukerne, og nå er altså tiden kommet for Android-brukerne. Den er i ferd med å bli rullet ut til Android-enheter i disse dager, så dermed skulle den altså være på plass hos de fleste innen kort tid.

Foto: Spotify

Byr på tilpasset løpemusikk

Musikktjenestens nye løpemodus fungerer ved å benytte historikken din og preferansene dine til å sy sammen en optimal, individuelt tilpasset løpemusikk. I tillegg til dette vil funksjonen også inkorporere originale låter som er laget spesifikt for løping.

Disse originallåtene skal være komponert av blant annet kjente DJ-er og andre musikere. Løpemodusen er også i stand til å registrere tempoet ditt mens du løper, for deretter å finne musikk som er tilpasset tempoet.

Har fått mange nye funksjoner

Løpemusikken som funksjonen finner vil dekke alle mulige sjangre, som hip-hop, elektronisk musikk, pop og klassisk musikk. For mer informasjon om hvordan Spotify Running fungerer kan du sjekke ut hjemmesiden, og se også introduksjonsvideoen under for en kjapp gjennomgang. 

Spotify har fått mange oppgraderinger den siste tiden, mye takket være den økte konkurransen fra Apple Music. I tillegg til endringene som ble varslet i mai har tjenesten blant annet også nylig fått en ny funksjon som gir deg perosnlige spillelister hver uke.

Det går rykter om at gratisutgaven av Spotify kan bli dårligere: Kilder forteller at en del av innholdet kun vil bli tilgjengelig for betalende abonnenter »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen