(Bilde: Montasje: Teknofil.no/Samsung/Snapchat)

Nå kommer Snapchat til Samsungs smartklokke

Bruker det innebygde kameraet i Galaxy Gear.

Forrige uke lanserte Samsung sin smartklokke, Galaxy Gear. Produktet ble lansert etter flere måneder med spekulasjoner og forventninger, og selv om mottagelsen var blandet, er de fleste enige om at app-utvalget vil være avgjørende for hvor nyttig klokken vil være. 

Nå har skaperne av den uhyre populære lynmeldingsappen Snapchat fortalt at de har laget én av de første appene til Samsungs smartklokke, som slippes den 25. september. 

Foto: Snapchat

Miniversjon

Appen heter helt enkelt Snapchat Micro, og er en miniversjon av den originale appen. Micro-utgaven lar deg ta bilder med det innebygde klokkekameraet, og som vanlig velge hvor lenge bildet skal være mulig å se for mottageren. Du kan bla deg igjennom vennelisten din, og også motta meldinger direkte på klokken. 

Samsung Galaxy Gear.
Samsung Galaxy Gear.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

Tilbehør til mobilen

Galaxy Gear-klokken er ment først og fremst som et tilbehør til mobiltelefonen, og klokken kobler seg til telefonen via Bluetooth. Du kan imidlertid kjøre apper på selve klokken, og disse appene administreres og installeres via programvare på mobiltelefonen.

Smartklokken har en 1,63 tommer stor skjerm, og kamera og høyttalere er bygget inn i klokkereimen. 

Snapchat Micro vil være gratis, og vil kunne lastes ned via Samsungs egne appbutikk. I tillegg til Snapchat kommer det omtrent 70 andre apper, slik som Path, Ebay, RunKeeper og MyFitnessPal.

Les vår sniktitt på Samsung Galaxy Gear »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen