BlackWidow X Chroma.
BlackWidow X Chroma. (Bilde: YouTube/Razer)

Nå kommer Razers populære spilltastaturer i billigere utgaver

De budsjettvennlige «BlackWidow X»-modellene kan fåes med Cherry MX-brytere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi har tidligere gitt svært gode skussmål til utstyrsprodusenten Razer sine mekaniske spilltastaturer i den såkalte «BlackWidow»-serien, og i en fersk pressemelding har selskapet nå dratt sløret av enda flere BlackWidow-modeller.

Den nye serien heter «BlackWidow X» og er ment å være et budsjettvennlig alternativ, men uten at det skal gå nevneverdig på bekostning av kvaliteten.

Kan fåes med Cherry MX

I likhet med de eksisterende BlackWidow-tastaturene kommer den nye X-serien i variantene «Chroma», «Tournament Chroma», «Ultimate» og «Tournament, hvor av førstnevnte er den dyreste og sistnevnte den billigste.

BlackWidow 
BlackWidow  Foto: Razer

Det som gjør modellene rimeligere er hovedsakelig at Razer har fjernet det beskyttende toppdekselet på tastaturene og dermed gjort dem litt mer «minimalistiske». I tillegg kan de to rimeligste modellene fåes med Cherry MX-brytere i stedet for Razers egne, mekaniske brytere, som er noe dyrere.

Den billigste «Tournament»-utgaven utstyrt med Cherry MX koster kun 70 euro, cirka 660 kroner, mens man må legge på 10 euro dersom man ønsker Razers egne brytere. I andre enden finner vi altså «Chroma»-utgaven, som koster 190 euro, cirka 1800 kroner.

Full fargestyring

Både denne og den noe rimeligere «Chroma Tournament» kommer med den samme fargelys-teknologien vi kjenner fra andre Chroma-produkter fra Razer, og gir deg 16,8 millioner lysende farger til å konfigurere lysprofiler, lys på enkelttaster og lyseffekter. 

Alle modellene i den nye BlackWidows X-serien har 50 grams nedtrykk og skal holde til 80 millioner tastetrykk. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent. Mer informasjon finner du hos Razer, og under kan du se en kort reklamevideo for toppmodellen BlackWidow X Chroma.

Razer satser nå på bærbar supergrafikk: Men den eksterne grafikkboksen «Core» blir dyre saker »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen