Nå kommer handsfree-kameraet
Teknofil
(Bilde: Kickstarter/montasje)

Nå kommer handsfree-kameraet

Videokameraet LifeLogger fester du på øret.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

LifeLogger fester du på øret, og derfor ligner dingsen litt på en forvokst handsfree til mobilen. Det er imidlertid et videokamera. Ifølge Engadget prøvder utviklerne nå å samle inn 150 000 dollar – litt i underkant av 900 000 kroner – på Kickstarter for å få produktet ut på markedet. 

Det finnes flere videokameraer som på en eller annen måte kan festes til kroppen. Det som skiller LifeLogger fra disse er at dette er spesifikt beregnet på å ha rundt hodet, med en bøyle over øret, for å gjøre opptak som viser det samme som det videofotografen ser.

Flere kule funksjoner

Første prototype.
Første prototype.Foto: Kickstarter

LIfeLogger har dessuten en del finesser virker enten nyttige eller spennende i bruk. Du kan for eksempel ta inntil 8 timers film på en lading, med en opptakskvalitet på 720p i 30 bps. Du kan også ta 5-megapikslers stillbilder, inklusive en såkalt «Time Lapse»-funksjon som tar  opptil ett bilde per minutt.

Videre har kameraet GPS-, Bluetooth- og WiFi-støtte, samt at du kan bruke det sammen med både Android- og iOS-enheter. Med trådløs tilkobling til en slik dings, kan du dessuten live-streame via LifeLogger.

Noe slikt kan kanskje ta videoblogging til et nytt nivå?

Prisen på dette brukskameraet er heller ikke helt avskrekkende. Støtter du prosjektet via Kickstarter slipper du unna med å betale en drøy tusenlapp, pluss frakt til Norge. Til sammenligning koster det mer avanserte actionkameraet GoPro HD Hero 3+ nesten 3000 kroner i norske butikker.

Ellers finnes det andre alternativer, som dette 4K-actionkameraet:
Panasonic lanserer en mulig GoPro-killer » 

(Kilde: EngadgetKickstarter)

 

  

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen