Japanske Telepathy har sikret seg midler til å utfordre Google Glass. Slik ser Telepathys prototype ut. (Bilde: Telepathyorg)

Nå kommer Google Glass-utfordrerne

Japanske Telepathy har sikret nok penger til å komme på markedet.

Etter at det ble klart at Google kommer til å lansere utvidet virkelighet-produktet Google Glass, har ikke konkurrentene latt vente på seg. Blant dem som nevnes er GlassUP, Meta Space Glasses og japanske Telepathy.

Nå er det klart at Telepathy har sikret seg fem millioner dollar i investeringer som skal sikre at produktet deres kommer på gata i løpet av neste år.

Vil la deg lese tanker

Ifølge Telepathy, som har hovedkvarter i California, vil de bruke pengene til å hyre nøkkelpersoner og utviklere så produktet kommer raskere på markedet. Produktet er planlagt lansert i 2014, mens utviklerspesifikasjonene vil komme allerede i år.

Investeringene kommer fra investeringsfondet Firsthand Technology Value, som også var tidlig inne i Facebook og Twitter.

Telepathys mål er å lage et produkt som gjør at brukerne føler at de kan lese hverandres tanker. Blant annet vil den kunne direkteoverføre lyd og bilde til vennene dine, i tillegg til å søke og surfe på nett. I motsetning til Google Glass kan Telepathy også brukes av folk som allerede bruker briller.

Les mer: Dette blir prisen på Google Glass >>

(Kilde: Mobile Marketing Magazine, Telepathy)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen