Jobbe eller bruke Facebook? Om litt kan du gjøre begge deler samtidig!
Teknofil
Jobbe eller bruke Facebook? Om litt kan du gjøre begge deler samtidig! (Bilde: Shutterstock)

Nå kommer Facebook for arbeidsplassen

Snart slipper du å gjemme deg for sjefen.

I fremtiden vil det bli enda enklere å bruke Facebook når du er på jobb, og da mener vi ikke for å sjekke ut statusoppdateringer eller snoke rundt på andres profiler. Facebook skal nemlig være i gang med testingen av en separat Facebook-funksjon som lar bedrifter og ansatte knyttes sammen.

Separat fra din vanlige konto

Under navnet «Facebook at Work» er den nye modulen i en tidlig pilotfase, slik at man foreløpig ikke vet mye om prosjektet. Det skal dog være snakk om at man kan lage separate nettverk fra vennelisten, men med samme funksjoner som i den «vanlige» utgaven – med nyhetsstrøm, grupper og samtaler.

Forskjellen skal være at alt vil skje separat fra den private kontoen din. Ingenting du gjør i jobbsammenheng vil deles her, og du vil få din egen «profesjonelle» side. Det er antatt at det blir enkelt å dele filer, redigere dokumenter med kollegaer og sikkert en hel del andre verktøy som er relevante for de ansatte i bedriften.

Mashable har prøvd å få Facebook i tale, men de vil foreløpig ikke kommentere noe som helst angående «Facebook at Work». Det er uansett rimelig å anta at det er en stund til lansering, slik at man inntil videre får bruke Facebook på jobb på vanlig vis.

Har sjefen blokkert Facebook-tilgangen din?
Slik kommer du forbi sperrene »

 (Kilde: Mashable)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen