Nå kommer endelig Sonys ultrabooker

Nå kommer endelig Sonys ultrabooker

Viser frem to syltynne bærbare datamaskiner.

Sony har i dag presentert verden for deres to nye ultrabooker, kalt T11 og T13. Dette er to ultraportable bærbare datamaskiner, utformet etter Intels Ultrabook-konsept, hvor fokuset ligger på en sammenslåing av portabilitet og funksjonalitet.

Ingen spesifikasjoner til 11-tommeren

Som navnene tilsier har de to bærbare datamaskinene skjermer henholdsvis 11,6 og 13,3 tommer. Den største av de kommer med en Intel Core i3-2367M-prosessor med integrert HD Graphics 3000. Skjermen er LED-belyst, og har en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Den har 4 GB DDR3-minne, og hybridlagring i form av en harddisk på 320 GB og en SSD på 32 GB. Akkurat hva som befinner seg på innsiden av 11-tommeren vil ikke Sony si noe om enda.

Ser du på tilkoblingene finner du USB 3.0-, HDMI- og VGA-utganger, samt kortleser for SD- og MMC-kort. 13,3-tommeren skal veie 1,6 kilogram, og ha en batteritid på solide 9 timer.

De to ultrabookene vil komme på markedet i begynnelsen av juni.

Ingen Ivy Bridge?

Timingen på de to ultrabookene er ganske finurlig, med tanke på at Intels nyeste prosessorgenerasjon, Ivy Bridge, er rett rundt hjørnet. Flere andre selskaper har allerede annonsert at de snart vil komme med de nyeste prosessorene innebygget, og Sonys lansering av to ultrabooks i juni med utdaterte Sandy Bridge slår oss som overraskende.

Hva synes du om Sonys nye ultrabooker? Kommenter gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

(Kilde: Engadget/Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen