Nå kommer endelig Raspberry Pi

Nå kommer endelig Raspberry Pi

Datamaskinen som ikke er større enn et kredittkort er på vei.

Den kredittkort-store datamaskinen Raspberry Pi, som bare koster noen hundrelapper, har vært en het potet denne vinteren og våren. I slutten av februar ble den endelig tilgjengelig for salg, men etterspørselen var så massiv at flere nettbutikker gikk ned – og alle enhetene var revet bort i løpet av én dag.

Leveringen har allikevel vært treigere enn en skilpadde, i stor grad på grunn av manglende CE-godkjenning. Nå er det imidlertid blitt fart på sakene, den veldedige organisasjonen bak den lille maskinen melder nå at det første partiet med maskiner endelig er på vei ut til kundene.

Britiske kunder skal ha fått maskinene allerede mandag og tirsdag, mens det tar noe lengre tid før den kommer seg opp til våre breddegrader.

Masseproduksjonen er i gang

Dette er ikke den eneste nyheten fra selskapet. De melder også at masseproduksjonen nå er i gang for fullt. Frem til nå er det kun det første partiet som har blitt produsert, men denne helgen ble maskineriet fyret opp på nytt.

Selskapet håper derfor at etterslepet vil bli tatt igjen tidligere enn de først har antatt. I praksis kan det bety at maskinen på nytt vil være klar for salg i løpet av de kommende ukene.

(Kilde: Raspberry PI Foundation )

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen