Det måtte jo komme...
Teknofil
Det måtte jo komme... (Bilde: Rovio)

Nå kommer Angry Birds-tegnefilmserien

Det populære mobilspillet får endelig sin egen animasjonsserie.

Angry Birds er et mobilspill som har blitt lastet ned over én milliard ganger på tvers av ulike plattformer. Så suksessfullt er det finske spillet, at vi har sett alt fra godteri til asiatiske fornøyelsesparker basert på de langsinte og suicidale fuglene.

Tidligere har det vært snakk om en Angry Birds-spillefilm, men nå kommer endelig et håndfast produkt på bordet. Angry Birds blir en animasjonsserie på Internett, og premieren er allerede 16. mars.

Flere titalls episoder

Her kan det bli mye drama.
Her kan det bli mye drama.Foto: Rovio

Showet vil hete «Angry Birds Toons» og vil la deg se hva som foregår dypt i hjertet av Piggy Island. Her blir det nok store mengder drama og intriger mellom de hissige fuglene og de eggelskende og sleipe, grønne grisene.

Det er planlagt hele 52 episoder, som vil vare i rundt tre minutter hver.

Den annonserte filmen om de sinte fuglene skal etter sigende få kinopremiere i midten av 2016. Det ser derfor ut til at finske Rovio, som står bak Angry Birds, ønsker å gjøre om hele sulamitten til en gedigen underholdningsfranchise. Om det lykkes for dem, gjenstår å se.

Andre vil også være med

Rovio er ikke de eneste som forsøker å slå seg opp fra mobilspillenes verden. Ifølge CNET har også spillprodusenten Zynga storstilte planer.

Selskapet skal visstnok jobbe sammen med regissøren Brett Ratner, som er kjent for å ha regissert Rush Hour-filmene og produsert TV-serien Prison Break. Sammen skal de angivelig lage en animert serie basert på det populære spillet Farmville.

Den 16. mars er det altså premiere på den første episoden av Angry Birds Toons, og det ser ut til at den vil bli sendt på Angry Birds' offisielle nettside.

Er ikke levende bilder din kopp med te?
Angry Birds finnes også som brettspill »

Se traileren til den kommende tegnefilmserien på YouTube:


(Kilde: CNET)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen