(Bilde: Acer / Shutterstock)

Acers smekre spillskjerm er lynrask og byr på null hakking

Nå kommer AMD FreeSync til XG270HU.

Acers spillskjerm XG270HU har egentlig blitt annonsert tidligere, men nå er den plutselig blitt mer spennede. Det er nemlig klart at den vil få AMDs FreeSync-teknologi på toppen av alt annet den har å by på.

FreeSync er AMDs svar på Nvidia G-Sync. Men der G-Sync krever at det benyttes spesiell maskinvare fra Nvidia, er FreeSync bakt inn i DisplayPort-standarden. Det betyr en bildeflyt like fri for hakking og riving, men til en stort sett billigere penge – så lenge du da har et AMD-skjermkort.

Foto: Acer
Foto: Acer

Acer XG270HU skal klare å levere varene i opp til 144 Hz, og med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler er det duket for en dugelig 27-tommers spillopplevelse. Responstiden er oppgitt til ett millisekund.

Skjermen har tilkoblingsmuligheter gjennom HDMI 2.0, dual-link DVI og DisplayPort 1.2a.

Nesten «rammeløs»

XG270HU kan heller ikke beskyldes for å være spesielt ubehaglig å se på. Topp- og siderammene er tynnere enn det som er normen for spillskjermer, mens bunnrammen har fått en kledelig rød farge. Foten har fått en matchende rød kant.

Acer har dessuten klemt inn to integrerte høyttalere på 2 watt.

I tillegg til AMD FreeSync skal XG270HU være utstyrt med Acers egen «EyeProtect»-teknologi. Ifølge Acers pressemelding inkluderer dette mindre flimring gjennom en mer stabil strømforsyning, mindre refleksjoner i panelet, automatisk dimming av skjermens lysstyrke og et filter som skal redusere mengden blått lys (Ekstra) som når dine trette øyne.

Acer XG270HU finner du i vår prisguide »

SNIKTITT:
G-Sync er faktisk så bra som Nvidia påstår >>>

Kilde: Pressemelding

Kommentarer (20)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen