I dag forsvinner Sonys Music Unlimited fra PS4. Musikktjenesten blir erstattet av Spotify.
I dag forsvinner Sonys Music Unlimited fra PS4. Musikktjenesten blir erstattet av Spotify. (Bilde: charnsitr / Shutterstock.com)

Nå kan Spotify spille i bakgrunnen på PlayStation

Svenskene overtar for Music Unlimited.

I slutten av januar ble det kjent at Sony legger ned sin egen strømmetjeneste, Music Unlimited. I stedet skulle svenske Spotify få ta over som musikkleverandør for Sonys mange dingser, spillkonsollene PlayStation 3 og PlayStation 4 inkludert.

Slik skal det se ut når Spotify er i drift på PlayStation 4.
Slik skal det se ut når Spotify er i drift på PlayStation 4. Foto: Spotify

I dag gikk det ut en pressemelding fra Spotify som varsler at overgangen er i boks for spillkonsollene. Fra nå av skal Sonys egen musikktjeneste være erstattet av Spotify.

Ved siden av at ett musikkbibliotek nå er byttet ut med et annet, gir byttet en viktig ny funksjon. Spotify Connect lar deg nemlig fjernstyre musikken som spilles av fra Spotify-appen på telefonen din. Denne funksjonaliteten blir støttet også på PlayStation, slik at du kan fjernstyre musikken uten å avbryte spillet.

Les også: Sony halveres nesten i Norden

Sony lover i pressemeldingen at Music Unlimited vil bli byttet ut med Spotify også på tvers av selskapets nettbrett og smarttelefoner, men foreløpig sier de ikke noe om dato for disse produktene.

For PlayStation-brukere skal overgangen skje i løpet av dagen.

Sony lanserte nylig mellommodellen Xperia M4 Aqua. Den skal gi en smak av toppmodellene i en langt triveligere prisklasse. Les sniktitten her.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen