Den nyeste versjonen av OS X Mountain Lion skal angivelig gi Macen din bedre batteritid enn forrige versjon. (Bilde: Wikipedia/Apple)

Nå kan Macen din få bedre batteritid

Apple har tilsynelatende fikset problemet.

Apple har nå sluppet den nyeste versjonen av OS X Mountain Lion ut til massene. Selv om selskapet ikke nevner det selv, skal batteritiden være betydelig bedre, ifølge en undersøkelse.

Tilgjengelig for alle

Forrige uke skrev vi at 10.8.2-versjonen av Apples nye operativsystem, Mountain Lion, skulle øke batteritiden betraktelig, sammenlignet med de tidligere versjonene. Nå har den oppdaterte versjonen endelig blitt tilgjengelig for folk flest, og ikke bare utviklere, slik det var for en uke siden.

At Mountain Lion tapper batteriet fortere enn det bør har vært en av de største ankepunktene ved operativsystemet, og har vært et problem for mange Mac-brukere .

Det tar ikke lang tid å oppdatere.
Det tar ikke lang tid å oppdatere.Foto: Niklas Plikk, Hardware.no

Facebook over alt

Apple nevner ikke batteriproblemet i oppdateringsnotatene, og fokuserer heller på nye funksjoner i operativsystemet. De største nyhetene her er Facebook-integrasjon i varslingssenteret. Nå skal du like enkelt kunne oppdatere Facebook-statusen din som å sende ut en Twitter-oppdatering. Facebook-integreringen har også blitt lagt til i Game Center og kontaktlisten.

Andre småfikser inkluderer en irriterende "lagre som"-feil, Facetime-samtaler dukker opp på Macen samtidlig som på telefonen eller nettbrettet, oppgraderte ordbøker og et par småendringer i Safari.

Helt siden OS X Mountain Lion ble sluppet i august har ikke Apple villet kommentere batteriproblemene som flere brukere har opplevd. Derfor er det kanskje heller ikke rart at de ikke nevner det i oppdateringsnotatene, selv om problemet altså angivelig er fikset.

Oppdateringen kan lastes ned fra Mac App Store, og krever omstart av maskinen din.

Les også: Apples nye operativsystem tapper Macbooker for strøm

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen