Logitech Washable Keyboard K310 skal kunne rengjøres og vaskes på vanlig måte.
Logitech Washable Keyboard K310 skal kunne rengjøres og vaskes på vanlig måte. (Bilde: Logitech)

Nå kan du vaske tastaturet ditt

Logitech lanserer tastatur som tåler en god skrubb.

Tastaturer blir stadig vekk sammenlignet med doskåla når det gjelder renslighet, og nå lanserer Logitech et nytt våpen i kampen mot den gamle bakteriebomba: Et tastatur som kan vaskes.

Navnet på det vannfaste tastaturet er Washable Keyboard K310, og skal ifølge Logitech være enkelt å rengjøre og tørke – enten du bare vil tørke litt støv eller gi det slanke tastaturet en skikkelig omgang i vasken.

– Vi har alle opplevd panikken over at en kaffekopp søles over hele tastaturet. Det trenger ikke å bli et problem lenger, sier seniordirektør Sophie Le Guen fra Logitech i en pressemelding.

Tørker raskt

Logitech Washable Keyboard K310.
Logitech Washable Keyboard K310.Foto: Logitech

Med unntak av USB-kabelen, kan K310 senkes ned i opptil 28 centimeter med vann. På baksiden finner vi en rekke dreneringshull, slik at tastaturet skal tørke såpass fort at du slipper å dra fram hårføneren.

Tastene er lasertrykte og UV-belagt for at trykken ikke skal falme etter vask. Tastene skal videre tåle bortimot fem millioner tastetrykk, noe som betyr at du skal kunne både vaske og bruke det flittig før det eventuelt slites ut.

K310 er et fullverdig tastatur med F-taster og talltastatur i tillegg til QWERTY-tastene, og kan plugges rett inn i PC-er med Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Washable Keyboard K310 skal dukke opp i Norge fra og med begynnelsen av oktober. Prisen vil da starte på 350 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen