Nå kan du trille istedenfor å gå

Teknofil Nå kan du trille istedenfor å gå

Nå kan du trille istedenfor å gå

Honda lanserer en avansert form for «enhjuling».

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Her er en gladnyhet til alle latsabbene blant oss. Den japanske bilprodusenten Honda har annonsert en form for avansert enhjuling, der du bare kan sitte i ro og mak mens du triller rundt.

Honda UNI-CUB er lagd for de som rett og slett ikke gidder å gå. Eller eventuelt de som er svake til beins. UNIC-CUB er uansett oppfølgeren til U3-X, og ser ut til å gi en mer sømløs opplevelse av kjøring, kontroll og komfort.

Ekstra hjul

Balansen på den «personlige mobilitetsenheten» er imponerende og det ser ut som den er rimelig enkel og grei å kjøre på. Andre forskjeller fra forgjengeren inkluderer et ekstra hjul, et mer behagelig sete og muligheten til å styre via en mobiltelefon eller nettbrett.

Du kan bevege deg i alle retninger og kontrollere hastighet og stans ved å endre vektbalansen din på kjøretøyet. UNI-CUB har en rekkevidde på 6 km, mens maksfarten er på 6 km/t.

Skal ikke forstyrre andre

UNI-CUB er designet for å ikke virke forstyrrende for andre fotgjengere. Du skal lett kunne trille deg gjennom ikke altfor tette folkemengder uten å skremme vettet av dine medmennesker.

Honda planlegger å lansere UNI-CUB kommersielt, men inntil vi hører noe mer om dette er det verdt å nevne at selskapet skal vise frem kjøretøyet i juni på Japans Museum of Emerging Science and Innovation.

Se en video av UNI-CUB på YouTube:


Se også en hel haug med bilder i galleriet nedenfor. Der er fokuset på bruk av kjøretøyet innendørs, så kanskje dette blir en trend på arbeidsplassen i fremtiden?

(Kilde: Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen