Nå kan du trille istedenfor å gå

Teknofil Nå kan du trille istedenfor å gå

Nå kan du trille istedenfor å gå

Honda lanserer en avansert form for «enhjuling».

Her er en gladnyhet til alle latsabbene blant oss. Den japanske bilprodusenten Honda har annonsert en form for avansert enhjuling, der du bare kan sitte i ro og mak mens du triller rundt.

Honda UNI-CUB er lagd for de som rett og slett ikke gidder å gå. Eller eventuelt de som er svake til beins. UNIC-CUB er uansett oppfølgeren til U3-X, og ser ut til å gi en mer sømløs opplevelse av kjøring, kontroll og komfort.

Ekstra hjul

Balansen på den «personlige mobilitetsenheten» er imponerende og det ser ut som den er rimelig enkel og grei å kjøre på. Andre forskjeller fra forgjengeren inkluderer et ekstra hjul, et mer behagelig sete og muligheten til å styre via en mobiltelefon eller nettbrett.

Du kan bevege deg i alle retninger og kontrollere hastighet og stans ved å endre vektbalansen din på kjøretøyet. UNI-CUB har en rekkevidde på 6 km, mens maksfarten er på 6 km/t.

Skal ikke forstyrre andre

UNI-CUB er designet for å ikke virke forstyrrende for andre fotgjengere. Du skal lett kunne trille deg gjennom ikke altfor tette folkemengder uten å skremme vettet av dine medmennesker.

Honda planlegger å lansere UNI-CUB kommersielt, men inntil vi hører noe mer om dette er det verdt å nevne at selskapet skal vise frem kjøretøyet i juni på Japans Museum of Emerging Science and Innovation.

Se en video av UNI-CUB på YouTube:


Se også en hel haug med bilder i galleriet nedenfor. Der er fokuset på bruk av kjøretøyet innendørs, så kanskje dette blir en trend på arbeidsplassen i fremtiden?

(Kilde: Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen