Nå kan du trene mens du jobber eller ser på TV
Teknofil
(Bilde: Kickstarter)

Nå kan du trene mens du jobber eller ser på TV

Uten å bli svett, lover produsenten.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ikke tid til å trene? Snart kan du ikke bruke den unnskyldningen lenger heller. Det har utviklerne av treningsdingsen Cubii sørget for. Ifølge Huffington Post fikk prosjektet inn over tre ganger så mye som de ba om på innsamlingsnettstedet Kickstarter.

Cubii har to pedaler, og ser ut som en kompakt step-maskin. Selve fotarbeidet kan imidlertid minne mer om sykling. Det skal sies at det allerede finnes produkter på markedet som ligner på denne dingsen, men en vesentlig forskjell er at du ikke trenger å løfte knærne like høyt.

Dingsen kommuniserer med mobiltelefoner og andre treningsdingser, slik at du kan loggføre den sittende treningsøkten. Videre skal de, takket være Kickstarter-støtten, gjøre det mulig å generere strøm til å lade en mobiltelefon med treningsdingsen. Det finnes også en egen Cubii-app, selvfølgelig.

Foto: Kickstarter

– No sweat!

Produsenten av Cubii sier i promoteringsvideoen sin at flere var skeptiske til idéen fordi de ikke ville bli svett på jobben. Deres egne tester viste imidlertid at svetting ikke var noe problem, men at du fortsatt fikk utbytte av å bruke maskinen.

For godt til å være sant? Kanskje det, men 1000 Kickstarter-«backere» har i alle fall trua. De har punget ut over 1800 kroner for et eksemplar. Der har du en referansepris, i tilfelle noe lignende skulle dukke opp på TV-shop ... Selv om Kickstarter-kampanjen nå er avsluttet, får du den til samme pris direkte fra produsenten.

Tror du Cubii «leverer varene»? Si din mening i kommentarfeltet nederst!

Smart-kjølebagen selger som ... isbiter i Sahara:
The Coolest kan knuse Kickstarter-rekorden »

(Kilder: Kickstarter via Huffington Post)

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen