Spotify-funksjonen alle Sonos-eiere har ventet på
(Bilde: Spotify/Sonos)

Spotify-funksjonen alle Sonos-eiere har ventet på

Betaversjonen er nå tilgjengelig.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I slutten av august i år kunne vi melde om en ny Spotify-oppdatering som gjør det mulig å styre smarthøyttalerne fra Sonos direkte fra Spotify-appen, uten at du trenger å gå via Sonos-appen. Som blant andre The Verge har snappet opp er betaversjonen av den nye funksjonen nå tilgjengelig.

Betaen er åpen og for øyeblikket tilgjengelig på Android, Windows og macOS, men foreløpig ikke på iOS-plattformen. Instruksene for å melde deg på betatestingen finner du på Sonos' hjemmesider.

Den endelige utgaven av funksjonen skal lanseres til alle brukere en gang neste år, men har ennå ikke fått en spesifikk dato.

Foto: Spotify/Sonos

Baserer seg på Spotify Connect

Funksjonen innebærer at den såkalte Spotify Connect-funksjonen har blitt integrert i Sonos. Spotify Connect er en funksjon som gjør at du sømløst kan strømme musikk til høyttalere med nettverksstøtte ved å bruke Spotify-appen som en fjernkontroll.

Om du har innredet hjemmet ditt med Sonos-høyttalere betyr den nye integrasjonen at du altså kan ha full kontroll på musikkavspillingen i hele huset gjennom Spotify-appen, inkludert gruppering av høyttalerne.

Dermed kan venner også koble seg opp på Wi-Fi-anlegget ditt og sende sin egen musikk til høyttalerne uten å måtte laste ned Sonos-appen først. Spotify Connect krever for ordens skyld at du er betalende Spotity-abonnent.

Spotify lukter visstnok nå på strømmetjenesten SoundCloud »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen