Nå kan du strømme video med Sonys actionkameraer
(Bilde: Sony/YouTube)

Nå kan du strømme video med Sonys actionkameraer

Lar deg dele eventyrene med omverdenen i sanntid.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

De er kanskje ikke like kjente eller utbredte som GoPro-kameraene, men giganten Sony har også sine egne actionkameraer som fra tid til annen får nye funksjoner og nytt utstyr.

Nå melder Sony (via Engadget) om en ny fastvare-oppdatering til sine actionkameraer som byr på en ganske spennende funksjon for dem ønsker å kringkaste videoene sine til et større publikum i sanntid.

Strømming via Ustream

Den neste oppdateringen får nemlig støtte for strømming via nettstedet Ustream. Funksjonen blir kompatibel med kameramodellen HDR-AS100V.

For å kunne bruke strømmefunksjonen må du altså enten befinne deg i et område med Wi-Fi-dekning, eller så kan du benytte deg av en mobiltelefon med nettdelingsfunksjon, som kanskje er enklere dersom du er på farten utendørs.

Oppdateringen laster du ned hos Sony, og selskapet har laget detaljerte instrukser for hvordan du går frem for å benytte deg av den nye strømmefunksjonen. I tillegg har de laget en video du kan se under.

Ustream, som ble startet opp i 2007, har ifølge dem selv over 40 millioner brukere per dags dato. Basistjenesten er gratis og byr blant annet på varsling via sosial medier når nye strømmer er tilgjengelige.

Sony har stadig jern i ilden: Selskapets nye bildebrikke vekker oppsikt »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen