Nå kan du strømme Steam-spill direkte til Samsung-TV-en din

Nå kan du strømme Steam-spill direkte til Samsung-TV-en din

Samsung lanserer Steam Link-appen i alle markeder.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Har du flere PC-er med spillplattformen Steam installert hjemme, har du sikkert sett at in-home-streaming-funksjonen varsler deg om at den er tilgjengelig med jevne mellomrom. 

2016 og 2017

Funksjonen lar deg rett og slett strømme spill fra én PC med Steam til en annen enhet, være det seg en PC, en Mac, en dedikert Steam Link-enhet - og nå Samsung-TV-er av 2016- og 2017-årgangen. 

Samsung annonserte nemlig i går at de avslutter betatesten som har foregått i USA og lanserer for fullt i 55 land. 

Steam Link-appen er tilgjengelig som en gratis nedlasting i Samsungs Smart Hub, og TV-en vil da kunne strømme spill fra andre PC-er i huset med Steam installert og in-home-streaming aktivert. 2017-modellene vil støtte opptil 4K-oppløsning, mens 2016-modellene må nøye seg med full HD.

Strømmingen vil fungere både trådløst og med kabel, men Samsung anbefaler sterkt at du benytter kablet tilkobling. 

Med Steam Link kan du strømme spill fra en kraftig PC til en svakere PC, en Mac - eller i Samsungs tilfelle - direkte til TV-en. Foto: Samsung

 

Støtter kontroller 

TV-ene har også USB-port, slik at du kan koble til kontrollere direkte. Støttede kontrollere skal være Xbox 360-kontrollere, både i kablet og trådløs utgave, kablede Xbox One-kontrollere, Logitech F510/F710 og Steams egen kontroller. Bruker du Xbox-kontrollerne bør du imidlertid foreløpig deaktivere vibrasjon, da det ser ut til å forårsake store forsinkelser

For å bruke Steam Link bør du ha oppdatert firmwaren på TV-en din. Om du ikke har en Samsung-TV kan du også skaffe deg Steam Link-funksjonalitet ved hjelp av Steams egen boks. Denne er ikke offisielt lansert i Norge, men likevel tilgjengelig fra et par norske nettbutikker. 

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Tek.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen