Nå kan du spille Spotify-låter uten nettilgang  og  uten mobil
(Bilde: Samsung/Colourbox4022256)

Nå kan du spille Spotify-låter uten nettilgang og uten mobil

Dersom du har Samsungs smartklokke.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Spotify har som kjent lenge hatt en offline-funksjon som la deg spille av musikk uten nettilgang mens du er på farten. Vanligvis krever dette imidlertid at du har en mobiltelefon tilgjengelig, men nå trenger du ikke lenger dét engang.

Samsung melder nemlig i en pressemelding at deres smartklokker, Gear S2 og Gear S3, nå har fått støtte for offline-avspilling av Spotify-låter. Det betyr at man heretter kan laste ned og lagre spillelister direkte på klokken, og deretter spille dem uten tilgang til WiFi eller mobilen.

Etterspurt funksjon

Samsung Gear S3.
Samsung Gear S3. Foto: Samsung

Det har hittil vært mulig å strømme Spotify-låter til smartklokkene via WiFi uten mobilen i nærheten, men med denne nye funksjonen får Gear S2 og Gear S3-eiere altså enda større fleksibilitet. Ifølge Samsung skal funksjonen ha vært etterspurt av selskapets kunder. 

– Vi vet at musikk er en veldig viktig del av hverdagen til våre brukere, og det å kunne høre på musikk offline er noe som mange av våre kunder har ønsket seg, sa Ardelan Sohrevardi, produktsjef for Tablet & Wearables i Samsung Norden, i pressemeldingen.

For å benytte deg av den nye funksjonen må du altså ha Spotify-appen, som lastes ned fra Samsung Galaxy Apps-butikken, installert på smartklokken. Android-utgaven er ute nå, mens iOS-versjonen kommer snart. 

Spotify tillater offline-avspilling av opptil 3333 låter på opptil tre forskjellige enheter. Dette krever som kjent premium-abonnement. Samsung Gear S3 har for øvrig en lagringsplass på 4 GB, som innebærer at man får plass til en del låter på klokken, men selvsagt ikke på langt nær like mange som på mobilen. 

Spotify er fremdeles helt dominerende innen musikkstrømming »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen