Nå kan du signere på Windows Phone
(Bilde: Kurt Lekanger, Amobil.no)

Nå kan du signere på Windows Phone

DocuSign med Windows Phone-app.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

DocuSign, en av de ledende aktørene innen E-signatur, har lansert en applikasjon til Windows Phone som gjør at brukerene kan signere elektroniske dokumenter, sende og lagre dem. Når som helst og hvor som helst.

DocuSign-tjenestene er allerede tatt i bruk av 40 millioner bedrifter og privatpersoner. Det er gratis å opprette konto. Dette kan blant annet gjøres via din profil hos Google, Facebook, Microsoft eller Yahoo.

Appen inneholder testdokumenter du kan signere for å bli kjent med appen. I tillegg til signaturen kan man legge til initialer, dato, navn, avkrysningsboks og en tekstboks.

Viser dokumentets status

Navn, tittel og bedrift kan lagres i appen for å spare tid. På den måten slipper man å skrive dette på nytt for hvert dokument.

Dokumentene kan hentes fra bildearkivet, rett fra mobilens kamera, eller fra SkyDrive. Det neste skrittet er å legge til mottakere, eventuelt i den rekkefølgen de skal signere dokumentet.

Appen lar deg se dokumentets status, inkludert hvilke av mottakerne som har lest og signert det. Mottakere kan også signere dokumentet via andre plattformer, som iOS eller Android, eller via nettleseren.

Les mer: Slik er nye iWork for iPad og iPhone

Kilde: (WP Central)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen