Nå kan du sende 30 gigabyte med e-post

Norske Filemail går hardt ut mot skytjenestene.

De siste årene har stadig flere fått øynene opp for mylderet av skylagringstjenester og hvor enkelt de gjør det å dele store filer med venner og bekjente.

Blant tjenestene som har opplevd en fantastisk vekst, finner vi Microsofts SkyDrive, Google Drive, Dropbox, og norske JottaCloud. (Disse sakene finner du på Tek Ekstra)

Men gutta i JottaCloud er ikke de eneste nordmennene som er glade i å sende store filer over Internett. Skjult bak det internasjonale navnet Filemail sitter nemlig flere nordmenn med interesse for store samlinger bits og bytes.

Rekordstore vedlegg

Filemail har naturligvis merket konkurransen mot skylagringstjenestene, og nettopp derfor gir de deg nå, visstnok som de aller første, muligheten til å sende 30 gigabyte store filer som vedlegg til e-poster.

Tjenesten er helt gratis for privatpersoner og krever ingen registrering. Hele prosessen med å sende en fil foregår enten gjennom nettsiden til Filemail, eller et programtillegg i Outlook eller Thunderbird.

I e-postprogramet legger du ved filer akkurat som du er vant til, og trykker send. Vedleggene blir da fjernet fra e-posten og lastet opp til Filemails servere i stedet. Slik forblir e-posten din liten og leveringsdyktig til mottakeren, som så kan velge å hente ned vedlegget innen syv dager.

Selskapet tilbyr også et program som du installerer lokalt på maskinen din og som kan sende filer og hele mapper direkte uten å gå om nettsiden.

Med BitTorrent Sync kan du sende filer direkte mellom flere datamaskiner:
Slik tar du i bruk den helt nye Torrent-teknologien »

(Kilde: Filemail)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen