(Bilde: TakeMovi / Vimeo)

Nå kan du se video av angivelig billig-iPhone

Selskap vil smi før jernet har blitt varmt.

Det har allerede dukket opp en god del saker om Apples angivelige billig-iPhone, som visstnok skal være på vei. Flere bilder har lekket, og en fellesnevner ser ut til å være avrundet design.

Det offisielle jernet er altså ikke varmt ennå, men det hindrer ikke den taiwanske tilbehørmakeren Techdy fra å smi allerede nå. I videoene nedenfor kan du se hvordan de ser for seg «iPhone Lite», samt hvordan deres mobil «inspirert av den neste iPhone» faktisk ser ut.

Sistnevnte er også til salgs.

iPhone og Android

Techdy har valgt å kalle sin iPhone-variant for «Basic Bear», og den skal være basert på den ferskeste iPhone-designen. På OS-fronten har den derimot Android 4.2.1 Jelly Bean.

For rundt 1250 kroner kan du få en iPhone-Android-smarttelefon med en 4-tommers skjerm og en oppløsning på 1136 x 640 piksler – det samme som iPhone 5. Innmaten består av en 1,7 GHz firekjernet Snapdragon 600-prosessor, 16 GB lagringskapasitet og 2 GB RAM.

Proffbjørn

En liksom-iPhone med Android på lur er ikke det eneste Techdy har å by på. De selger i tillegg en etterligning av HTC One som de kaller «Bear Pro» for 300 kroner mer.

Om dette «beviser» at Apple har en budsjettelefon på gang, er en annen sak. Det er uansett interessant å observere at et helt annet selskap forsøker å smi før jernet er varmt – og det i et begrenset opplag på hundre stykker. 1. september er datoen for utgivelsen av bjørnetelefonene.

En underlig budsjettmodell:
Apples «billigmobil» blir ikke billig »Se også videoen av budsjett-iPhonen på Vimeo.com.

(Kilder: The Verge via Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen