Den nye webspilleren til WiMP ser bra ut, og er lett å navigere i.
Teknofil
Den nye webspilleren til WiMP ser bra ut, og er lett å navigere i. (Bilde: Skjermdump)

Nå kan du prøve WiMP gratis i nettleseren

Den norske musikktjenesten åpner dørene på gløtt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den norske musikkstrømmetjenesten WiMP er en av de mange konkurrentene til Spotify, og tok et sjumilssteg da de i fjor var den første aktøren til å lansere tapsfri lyd. Først ble lydkvaliteten kun forbedret på mobilenheter, men i februar ble også desktop-versjonen oppgradert.

Nå har strømmetjenesten utvidet ytterligere, ved å ta hele WiMP-biblioteket inn i en ny webspiller. Her blir alle de 25 millioner låtene tilgjengelig rett via nettleseren, uten at du behøver å installere noe eller opprette en konto.

WiMP-teamet ønsker nemlig at du skal teste ut den nye webspilleren – som inntil videre er i en betaversjon – så de lar deg spille av opptil 30 sekunder av hver låt uten at du må opprette en konto. Har du allerede en konto hos WiMP kan du naturligvis spille til det fulle.

WiMP har blitt en populær tjeneste hos mange musikkelskere takket være den norske musikkredaksjonen, som stadig jobber for å nå ut til brukerne med ny og spennende musikk. Nytt for webutgaven er at det nå satses på å bygge opp rundt det sosiale, hvor hver enkelt bruker kan lage sin egen profilside med informasjon om platesamling, favorittsjangre og så videre.

Strømmetjenesten har også et rikelig utvalg av musikkvideoer. Totalt har over 75 000 av låtene som tilbys i tjenesten også musikkvideo.

Hør musikken som hyller 80-tallsspillene:
"Outrun" har blitt en egen musikksjanger »

(Kilde: Pressemelding)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen