Nå kan du prøve Office med touch
(Bilde: Microsoft)

Nå kan du prøve Office med touch

Microsoft endelig klar med testversjon.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Flere år etter de burde ha hatt noe klart, ser det nå ut til at Microsoft er godt i gang med en Office-versjon tilpasset Windows-enheter med berøringsskjerm, som nettbrett og hybrider.

De ferske touch-versjonene av Excel, Word og Powerpoint er imidlertid ikke tilgjengelig for alle og enhver. Har du ønske om å teste dem ut må du først installere testversjonen av Windows 10

Testversjonen av Office er tiltenkt PC-er og større nettbrett eller hybrider som kjører Windows 10 Technical Preview. I løpet av den neste tiden vil det også dukke opp tilsvarende testversjoner til mindre nettbrett og mobiltelefoner som kjører Windows 10.

Med et slipp av tre test-apper er Microsoft godt i gang med utviklingen av Office til Windows 10, som på sikt også vil inkludere OneNote og Outlook. Så får vi håpe sistnevnte er noe mer gjennomarbeidet enn Outlook-appen som har dukket opp til Android og iOS.

Når Windows 10 og Office til Windows 10 dukker opp er planen at Office skal være forhåndsinstallert på alle Windows-telefoner og nettbrett med skjerm som er mindre enn åtte tommer. For større enheter vil Office kunne lastes ned fra App-butikken.

Ved siden av å jobbe med en berøringsvennlig versjon av Office, er Microsoft også i gang med å utvikle Office 2016, en mer tradisjonell Office-variant.

Både Windows 10 og nye Office er ventet å være klare mot slutten av året.

Ikke alle er like fornøyde med Microsofts nye Outlook:
Nye Outlook for iOS blokkert for stor norsk it-bedrift (Cw.no)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen