Nå kan du prøve Hardwares nye design
(Bilde: Istockphoto)

Nå kan du prøve Hardwares nye design

Får livefeed, større bilder og helt ny innpakning.

I dag har vi åpnet opp en prøveversjon av de nye nettsidene våre på beta.hardware.no. Dette blir den første store endringen av utseendet til Tek-sidene på snart fem år – og vi trenger din hjelp for å få det så bra som mulig.

Så, hva er nytt?

Livefeeden gir deg løpende oversikt over hva som skjer på Hardware.no.
Livefeeden gir deg løpende oversikt over alt som skjer på Hardware.no.Foto: Øystein W. Høie, Hardware.no
Hver dag finner vi de beste tilbudene i norske nettbutikker.
Hver dag finner vi de beste tilbudene i norske nettbutikker.Foto: Øystein W. Høie, Hardware.no

En av de viktigste nyhetene er livefeeden som ligger oppe til høyre på forsiden. Her kan du se alt som skjer på Hardware.no sekund for sekund – nye poster i forumet, annonser i bruktmarkedet, butikkerfaringer i prisguide, siste saker på forsiden, osv.

Det mangler ennå en del data før livefeeden er komplett, men du kan allerede nå få et inntrykk av hvordan den vil fungere.

Går du nederst på forsiden vil du finne tilbudskarusellen, som viser deg de produktene som har falt mest i pris det siste døgnet. Det vil også komme en karusell der du kan bla gjennom alle produkter vi har anbefalt i det siste, samt en med de mest populære tipsene og guidene våre.

Mer plass til redaksjonelt stoff

Vi har gitt mye mer boltreplass til det redaksjonelle stoffet, slik at det blir en bedre balanse mellom annonser og innhold. De største artikkelbildene fyller nå 1000 piksler i bredden, og vi har lagt mer luft mellom tekst og titler slik at det blir lettere å lese.

Det har også blitt kuttet bort mye "dødkjøtt" for å gjøre sidene mer oversiktlige. Vi har gått fra tre til to kolonner med innhold, og alt av grå bokser med lav oppdateringsfrekvens har blitt fjernet. Toppmenyen er skåret ned til de fire punktene som 95 % av besøkende bruker, mens resten er lagt i en egen A-Å-meny.

Vi har også tatt i bruk ny caching og kode for at sidene skal laste inn enda litt raskere. Og vi har gjort søket vårt litt mer oversiktlig. For å nevne noe.

Hva synes du?

Det gjenstår ennå litt finpuss før sidene er klare, men vi har kommet såpass langt at vi er klare til å ta imot tilbakemeldinger. Liker du den nye designen? Er det noe vi burde gjøre annerledes? Vi vil høre din mening!

Her finner du beta-utgaven av nye Hardware »

Her kan du gi din tilbakemelding »

PS: I første omgang er det nettsidene Hardware, Amobil, Akam, Tek og Inside Telecom som vil få ny design. Deretter vil resten av nettverket og mobilsidene følge.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen