Nå kan du printe ut ditt ufødte barn
Teknofil
(Bilde: 3D-Babies)

Nå kan du printe ut ditt ufødte barn

For deg som ikke synes ultralyd-bildene er nok.

Kvaliteten på ultralydbilder har blitt stadig bedre i takt med stadig mer avansert teknologi,  og i dag kan du få nærmest perfekte bilder av barnet som er på vei. Men, for noen er det visst ikke nok med et todimensjonelt bilde av barnet som kommer. Her kommet nettstedet 3D Babies inn, som lar deg skrive ut en 3D-modell av det kommende barnet.

Del gleden med familien

Selskapet 3D Babies lar deg, akkurat som navnet tilsier, bestille 3D-modeller av ditt fortsatt ufødte barn, som du stolt kan vise frem til både venner og familie. Plast-modellen av barnet ditt kommer tilsendt i en silkedekket boks, og skal være en "kjempefin måte å dele gleden og spenningen rundt en fødsel med venner og familie", ifølge selskapet selv. 

Alt du trenger å gjøre er å sende et 3D- eller 4D-ultralydbilde av babyen din til 3D Babies, og de vil gjøre resten. Desto flere bilder du sender jo mer nøyaktig blir modellen, og hvis du bestiller flere enn én modell får du til og med kvantumsrabatt. Du kan altså få en liten baby-samling, hvor du selv kan velge om de skal være ligge i fosterstilling eller om de skal ha armene og beina rettet oppover.

Prisen for det uvanlige produktet? Mellom 200 og 600 dollar, eller 1200 og 3700 norske kroner, basert på hvor stor 3D-modell du er ute etter. 

Les mer om 3D-babyene hos 3D-Babies.com.

Ikke lyst på et lite barn? 
Da kan denne naturtro barne-roboten være noe for deg »

(Kilde: 3D-Babies via Pocket Lint)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen