Kjæledyret ditt får servert en dose tørrfôr hver gang du trykker på "feed"-knappen i mobilappen. (Bilde: Pintofeed Inc)

Nå kan du mate bikkja fra mobilen

Pintofeed lar deg forlate kjæledyret ditt med god samvittighet.

Hender det at du glemmer å mate hunden din før du dro hjemmefra? Eller er du bekymret for at pus spiser seg til overvekt når han er hjemme alene? I så fall bør du sjekke ut det nye produktet Pintofeed. Denne fjernstyrte fôr-dispenseren lar deg mate kjæledyret ditt fra smarttelefonen.

Styres fra mobil-app

Så enkelt er det å gjøre pus fornøyd.
Så enkelt er det å gjøre pus fornøyd.Foto: Pintofeed Inc

Pintofeed kobler seg til det trådløse nettverket i hjemmet ditt. Når du er bortreist kan du styre den fra en app i din iPhone. Du trenger bare å trykke på "feed"-knappen på mobilskjermen, så får Fido servert en liten porsjon deilig tørrfôr fra dispenseren. For sikkerhets skyld sendes en bekreftelse tilbake til telefonen, når oppgaven er utført.

Kan gjøre jobben automatisk

Er du av den distré typen? Da kan du la systemet gjøre hele jobben for deg. Pintofeed er nemlig i stand til å huske ditt kjæledyrs fôringstider, og kan lage en timeplan over når den skal servere "delikatessene".

Appen gir deg også en oversikt over hvor mye din hårete venn har spist og hvor mye næring han har fått i seg. Du kan i tillegg se hvor mye mat som ble lagt fram, og hvor mye som ligger igjen i skåla. Dermed har du all den informasjonen du trenger for å hindre overvekt hos den firbeinte.

Fungerer med flere kjæledyr

Du mottar en bekreftelse på at maten er servert.
Du mottar en bekreftelse på at maten er servert.Foto: Pintofeed Inc

Dersom du er velsignet med mer enn ett kjæledyr, så kan du fint styre flere dispensere fra en og samme app. Men du kan ikke kontrollere om hvilket dyr som spiser av hvilken matskål.

Det er også mulig for flere personer å styre én og samme dispenser fra hver sin mobiltelefon. Dermed kan hele familien være med og passe på at pus får mat, og sjansen for at det glemmes minsker.

Pintofeed kommer i flere størrelser, tilpasset dyrets størrelse og matlyst. Når den blir skitten, kan du slenge den i oppvaskmaskinen.

Sender feilmelding på Facebook

Utviklerne i Indiegogo-prosjektet forsikrer om at de har laget et pålitelig produkt. Likevel bør du ikke stole blindt på teknologien og reise på fire ukers solferie i Thailand. Dersom nettet kneler eller mekanikken låser seg, vil ikke dyret ditt få fôr. Uansett, Pintofeed vil prøve å varsle til deg via tekstmelding, Facebook eller Twitter.

Foreløpig er et begrenset utvalg av Pintofeed til salgs for litt over 500 kroner. Dersom skaperne klarer å skrape sammen noen hundretusener til, vil produktet bli masseprodusert og dukke opp i butikkene fra juni 2013.

Se også: De 15 mest sette kattevideoene på YouTube

Ta en titt på uviklernes egen presentasjonsvideo:

Hva synes du om Pintofeed? Si din mening i diskusjonstråden.

(Kilde: Digital Trends)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen