Siste sjanse til å få billig Ekstra-medlemskap

Slår du til før midnatt får du 25 % rabatt.

Som Ekstra-abonnent vil du få forsider med mer luft, større bilder og smartere layout.
Som Ekstra-abonnent vil du få forsider med mer luft, større bilder og smartere layout.Foto: Øystein W. Høie, Tek.no

Mange av leserne våre har etterspurt en måte å lese nettsidene våre uten reklame. Nå har vi gjort det mulig å velge: Du kan lese sidene våre gratis som før, eller du kan bli betalende medlem og få dem annonsefritt.

Tjenesten heter Tek Ekstra, og gir deg en ny og fredelig leseropplevelse. Som Ekstra-medlem vil du ikke se bannerannonser på noen av de åtte redaksjonelle sidene i Tek-nettverket:

Plassen vi sparer ved å fjerne bannerannonsene, har vi brukt på å gi deg større forsidebilder, mer luft og en smartere layout. Til høyre kan du for eksempel se hvordan forsiden til Gamer vil se ut om du har Tek Ekstra.

Ekstra er ikke bare et produkt for deg som er allergisk mot annonser, du bidrar også til å videreutvikle Akam. Blir du medlem av Tek Ekstra her på Akam, vil hver krone vi får inn gå med til å lage mer spennende stoff og utvikle nye tjenester på nettstedet.

Som Ekstra-medlem vil du også få ubegrenset tilgang til alt premiumstoffet på Hardware.no. Her kan du lese alt fra spennende reportasjestoff fra IT-verdenen og spillytelsesguider til sikkerhetstips og helsprø eksperimenter

Utvidet tjeneste. Samme pris.

Er du ennå ikke medlem? Da har du en siste sjanse til å komme inn på tilbudspris. Slår du til før 1. november betaler du kun 29 kroner i måneden. Brukere som registrerer seg etter det må betale vanlig månedspris på 39 kroner.

Vi har gjort det mulig å prøve tjenesten gratis i én måned. Liker du ikke det du ser, kan du avslutte medlemskapet når du måtte ønske. Det er ingen bindingstid eller andre forpliktelser. (Har du flere spørsmål? Sjekk ut våre spørsmål og svar om Tek Ekstra.)

Prøv gratis

Vi håper at du benytter anledningen til å prøve ut tjenesten vår, og at du setter pris på den nye leseropplevelsen. Vel bekomme:

Prøv én måned gratis

PS: Og dersom du velger å stå over for denne gang, ser vi frem til å fortsette å levere deg gode, gamle Akam – helt gratis som alltid.      

Kommentarer (21)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen