Nå kan du legge ut mye større GIF-filer på Twitter
(Bilde: Annette Shaff/Shutterstock.com)

Nå kan du legge ut mye større GIF-filer på Twitter

Twitter tredobler den maksimale størrelsen på GIF-filene du kan laste opp.

Det er som kjent ikke bare tekst man kan legge ut på Twitter, og mange liker å akkompagnere meldingene sine med både bilder og ikke minst de animerte GIF-filene. For de som er glade i sistnevnte format har mikrobloggtjenesten nå gode nyheter.

Som blant andre The Verge melder har Twitter nemlig økt den maksimale størrelsen på GIF-filer du kan laste opp til hele 15 MB. Den forrige grensen var på bare 5 MB, så det er altså snakk om en tredobling.

Endringen gjelder kun for PC-versjonen av Twitter, mens mobilutgaven fremdeles må nøye seg med maksgrense på 5 MB for GIF-filer.
Endringen gjelder kun for PC-versjonen av Twitter, mens mobilutgaven fremdeles må nøye seg med maksgrense på 5 MB for GIF-filer. Foto: Bloomua/Shutterstock.com

Gjelder kun for PC

Twitter selv har tilsynelatende ikke gjort noe stort nummer ut av oppgraderingen, som ble oppdaget på tjenestens egne støttesider av Twitter-brukere. Den nye grensen betyr altså at man nå kan laste opp vesentlig mer omfattende og lengre GIF-animasjoner enn tidligere.

Det er verdt å merke seg at den nye oppgraderingen kun gjelder for PC-versjonen av Twitter. På den mobile plattformen er grensen fremdeles 5 MB for GIF-filer, den samme grensen tjenesten opererer med når det gjelder bilder.

Twitter har for øvrig også løsnet litt på snippen på andre områder i det siste, og ekskluderte nylig bilder, GIF-filer, videoer og meningsmålinger fra de 140 tegnene, som betyr at man nå kan skrive lengre meldinger enn før. 

Nå kan det være lurt å bytte passord på Twitter: Nylig dukket millioner av stjålne Twitter-passord opp på Internett »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen