Apple Music til Android har fått en viktig oppdatering.
Apple Music til Android har fått en viktig oppdatering. (Bilde: Google Play)

Apple Music ble akkurat bedre på Android enn iOS

... Men bare hvis du har Android.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I likhet med for eksempel Spotify lar også Apple Music deg laste ned og lagre musikk lokalt på enheten din slik at du kan lytte på den selv om du ikke har nettilkobling. Om du benytter denne funksjonen får du nå fått mye mer plass å boltre deg på.

Som blant andre The Verge melder har Apple Music-appen nemlig fått en oppdatering som gjør det mulig å lagre den nedlastede musikken på et microSD-kort.

Hvilken musikk-app er best: 
Spotify, Tidal eller Apple Music?»

Kun for Android

Dermed kan man altså frakte med seg mye mer musikk enn tidligere. Som kjent har ikke Apples egne mobiler støtte for minnekort, så dermed gjelder oppdateringen kun for Android-brukere.

Foto: Niklas Plikk, Teknofil.no

Det finnes riktignok også Android-telefoner som ikke støtter minnekort, kanskje først og fremst Galaxy S6. På andre modeller kan man derimot flerdoble musikklagringsplassen ved å benytte for eksempel benytte et 128 GB microSD-kort.

Flere nyheter

Dette er imidlertid ikke det eneste oppdateringen har å by på. Den nye Apple Music-versjonen gir deg også nå full oversikt over programmene på radiotjenesten Beats 1, og i tillegg kan du lete frem musikk etter de nye kriteriene komponist og samlealbum.

Dermed skal det bli lettere å finne frem til for eksempel klassisk musikk og filmmusikk. Apple Music ble sluppet til Android i november i fjor og er langt på vei identisk med iOS-versjonen. Den har imidlertid ennå noen begrensninger, som manglende musikkvideoer. 

Apple Music får trolig konkurranse fra en annen gigant: Amazon skal nemlig kaste seg på strømmekarusellen »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen