(Bilde: Streamnation)

Nå kan du lage din personlige strømmetjeneste

Streamnation lar deg dele eget innhold over nett.

Det finnes nå ganske mange strømmetjenester på nett, som alle tilbyr deg nytt og gammelt innhold fra film- og TV-verdenen. Ingen av dem er likevel tilpasset akkurat deg eller din omgangskrets, for det mangler alltid en film eller hundre som du er på utkikk etter.

Nå kan du løse dette ved å lage din egen strømmetjeneste, hvor du laster opp egne bilder, filmer og TV-programmer – som deretter strømmes over nett til deg eller venner, når som helst og hvor som helst der det er Internett-tilgang.

Ønsk Streamnation velkommen.

På de fleste dingser

Streamnation er altså en nettskytjeneste, men i motsetning til for eksempel Dropbox, er dine lagrede mediefiler ment for å bli spilt av på en rekke dedikerte enheter.

Støttede plattformer inkluderer Windows, OS X, iOS og Android – hvilket betyr at du kan dele dine favorittfilmer eller hjemmevideoer med venner eller omvendt på de fleste hverdagsdingser.

Streamnation tilbyr en rekke ulike pakker, til forskjellige priser. Tjenesten har gratis lagring opp til 10 GB, mens 100 GB koster 4 dollar (25 kroner) i måneden. Ubegrenset lagringsplass går for 19 dollar (115 kroner) per måned. Les mer på Streamnation.com.

Vil du holde deg til det tradisjonelle?
Nå får du Viaplay i ny drakt »

(Kilde: Recordere)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen