Nå kan du kontrollere PC-en med smarttelefonen

Nå kan du kontrollere PC-en med smarttelefonen

Roccat Power-Grid åpner for heftig spilling.

Selskapet Roccat lanserer en app som gjør at smarttelefonen din kan overvåke og styre PC-en. Appen, som er gratis, heter Power-Grid og lar deg se over ulike PC-deler, skreddersy knappe-layout for spill med mer.

Roccat spesialiserer seg i å produsere utstyr for spillere, som mus og tastatur. I tillegg lager de lydsystemer og bærbare spill-PC-er, som foreløpig kun er tilgjengelige i Tyskland.

Spesialisert tastatur

Power-Grid kobler seg til en skrivebordsklient med valgfri tilgang til Skype, Twitter og grunnleggende informasjon om PC-en din, som for eksempel nettverksytelse og lagringsplass. Appen lar deg også justere avspilling av lyd og annen media. Tilkoblingen kan skje både trådet og trådløst.

Dersom du spiller for eksempel World of Warcraft kan du bruke denne appen til å beregne optimal statistikk i spillet, skreddersy knappeplassering og så videre.

En app vil ikke være det eneste Roccat tilbyr. Selskapet lager også et spesialisert tastatur med plass for smarttelefonen.

Først for iPhone

Power-Grid blir først tilgjengelig for iOS, det vil si for iPhone og iPad. Roccat planlegger å slippe utgaver for Android og Windows Phone 7 i fremtiden. Den første utgaven blir lansert senere i mars.

Maskinvaren som er tilpasset Power-Grid blir derimot ikke sluppet før seint i 2012. Sjekk ut appen og maskinvaren på Roccats offisielle Power-Grid-nettside.

(Kilder: TechCrunch, Übergizmo)

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen