Nå kan du gjøre et kupp på bruktmarkedet

Nå kan du gjøre et kupp på bruktmarkedet

Bugner over av skjermkort.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I midten av september slapp Nvidia sin nyeste generasjon med skjermkort, og det har gjort at mange har fått lyst til å oppgradere maskinene sine. Om det er på grunn av Nvidias lansering eller om det er andre grunner vet vi ikke, men bruktmarkedet vårt flommer i alle fall over av skjermkort for tiden.

Det er mye forskjellig som er til salgs. Her finner du alt fra gamle klassikere, til de aller nyeste variantene med Nvidias GeForce GTX 780 Ti under kjøleren.

Penger å spare

GeForce GTX 770-kort selges stort sett for rundt 1500 kroner stykket, mens rimeligste pris via Prisguide.no er på rundt 2200 kroner.

Toppkortet GeForce GTX 780 Ti kan du plukke opp for rundt 3000 kroner og oppover. Hos Prisguide.no ser vi at disse koster disse fra 4200 kroner og oppover.

Foretrekker du AMD-kort er det mange av dem også, her finner du veldig mye innen Radeon R9 290, 280 og 270.

For eksempel kan du plukke opp Radeon R9 280X-kort for rundt 1300 kroner, mot 2300 kroner for nye kort.

Toppkortet Radeon R9 290X finnes på bruktmarkedet til rundt 2500 kroner og oppover. Foretrekker du ny vare viser et søk hos Prisguide.no at du må ut med rundt 4000 kroner.

Utvis sunn skepsis ved brukthandel

Har du ikke behov eller penger for det aller nyeste kan det med andre ord være gode penger å spare på at andre bare må ha et aller nyeste.

Det beste er å få til et møte der man får se at varen fungerer bra, og at selgeren får pengene direkte i hånden. Dette er naturlig nok ikke alltid like lett å få til, så vi får nøye oss med å oppfordre alle til å ha litt sunn skepsis ved brukthandling.

Lurer du på hvor du skal gå videre? Sjekk ut bruktmarkedet vår da vel! »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen