Det er en smal sak å fange de mest eksplosive øyeblikkene i spillene dine på video. Men hvordan påvirker det ytelsen?

Nå kan du filme spilløktene dine med minimalt ytelsestap

Enkelt er det også – men bare hvis du har et nyere GeForce-kort.

For en knapp måned siden lanserte Nvidia ShadowPlay. Dette er et tillegg til programpakken GeForce Experience, som skulle la alle som sitter med et av selskapets skjermkort i GeForce GTX 600-serien eller høyere få gjøre opptak av spilløktene sine. Et par av løftene Nvidia leverte samtidig var at programvaren skulle være kjempelett å bruke, og nesten ikke kreve noe av maskinen din.

Såpass bombastiske påstander følte naturligvis vi at vi var nødt til å undersøke nærmere, og i dag skal vi både vise dere hvordan det fungerer, hvor mye ytelse du mister underveis, og kvaliteten du får på de ferdige opptakene.

Kjempesmart idé

Etter å ha åpnet GeForce Experience kan man starte ShadowPlay med en liten knapp øverst i høyre hjørne, og så er man klar til å ta opp alt som skjer i spillene sine.
Etter å ha åpnet GeForce Experience kan man starte ShadowPlay med en liten knapp øverst i høyre hjørne, og så er man klar til å ta opp alt som skjer i spillene sine.

Selve konseptet synes vi er veldig lovende. I motsetning til en rekke andre opptaksprogrammer slipper du nemlig å slå det på før du skal ut og gjøre noe imponerende. Det i seg selv er ganske smart – for det er nok mange som har opplevd at de tingene de har aller mest lyst til å dele med andre, skjer mer eller mindre brått og uventet.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
NITO- eller Tekna-medlem?
Få 50 % rabatt
Jobber du i en bedrift med mer enn fem ansatte?
Ta kontakt for grupperabatt
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (24)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen