Nå kan du få kjøpt Nvidias råtass-nettbrett

Nå kan du få kjøpt Nvidias råtass-nettbrett

Shield Tablet er nå tilgjengelig i Norge.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nvidia har aldri tidligere laget nettbrett, og foruten den håndholdte spillmaskinen Shield (Ekstra) har de faktisk ikke bygd et eneste produkt myntet direkte på forbrukere. I stedet har de sagt seg fornøyde med å lage grafikkbrikker til skjermkort.

Det endret seg plutselig for litt siden, da de lanserte Nvidia Shield Tablet. Ikke la deg lure: Selv om Nvidia markedsfører det som en spillmaskin som skal danke ut produkter som Sonys Playstation Vita, er det i høyeste grad også et Android-nettbrett.

Mye kraft

Med en åtte tommers skjerm, front- og bakmontert kamera, solide høyttalere og den lynraske Tegra K1-prosessoren under panseret kan nye Nvidia Shield Tablet by på omlag dobbelt så mye kraft som et hvilket som helst annet nettbrett på markedet – og det kan dermed drive spill som Half-Life 2 og Portal med et fyrverkeri av grafiske effekter slått på.

Vi testet nettbrettet tidligere denne måneden, og ble kraftig imponert. Alt i alt er Nvidia Shield Tablet et knallgodt nettbrett. Det er også det første nettbrettet Nvidia har laget, og at de da kommer inn fra sidelinjen med en utfordrer av dette kaliberet er rett og slett imponerende. For i kategorien nettbrett på åtte tommer, så finnes det ingenting som i dag kan måle seg.

Etter at vi publiserte testen har interresen vært høy, og mange har meldt seg opp for å få varsel på e-post når Shield Tablet ble tilgjengelig i Norge. Det skjedde i dag, og allerede føres den av flere norske nettbutikker. Utgaven med Wifi er i første omgang priset til rundt 2500 kroner, mens du må ut med 3200 kroner for utgangen som også har 4G integrert.

Se hvem som gir deg laveste pris på Nvidia Shield Tablet med kun Wi-Fi »
Se hvem som gir deg laveste pris på Nvidia Shield Tablet med 4G også »

Det kommer også mye nyttig tilbehør til Shield:

Se hvem som gir deg laveste pris på Nvidia Shield Tablet cover »
Se hvem som gir deg laveste pris på Nvidia Shield Tablet Stylus Pen »
Se hvem som gir deg laveste pris på Nvidia Shield Wireless Controller »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen