Nå kan du få ICS på Galaxy Note

Nå kan du få ICS på Galaxy Note

Og denne gangen er den for alle.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Så er den omsider offisiell – fra og med i dag kan du laste ned Android 4 (Ice Cream Sandwich) til din Galaxy Note. Sist vi beskrev oppdateringen viste det seg at den ikke var tilgjengelig for alle. Men det er versjonen du kan laste ned nå.

For å oppdatere telefonen din må du koble den til en PC som har Samsungs program Kies installert. Når du kobler til mobilen får du beskjed om at Kies må oppdateres. Dette kan ta litt tid, særlig om du sitter på en treg internettforbindelse.

Men når Kies er oppdatert vil den gjenkjenne mobilen din og gi beskjed om at det er en oppdatering klar. Har du tilstrekkelig med strøm på batteriet, så kan du starte oppdateringen med det samme.

Vi mistet ikke noe data som lå på vår mobiltelefon da vi oppdaterte, men for å være sikker på at du ikke mister noe om oppdateringen av en eller annen grunn går galt, så kan det være lurt å ta en backup.

Her er hva du får når du oppdaterer telefonen:

Ansiktsgjenkjenning

Grafikken er bedre tilpasset den høye skjermoppløsningen (1280 x 800), og du kan velge å bruke ansiktsgjenkjenning for å låse opp telefonen.

Vi har imidlertid ikke funnet mulighet for å legge ikoner på låseskjermen slik at du kan åpne favorittapplikasjonene direkte. Vi kan heller ikke skalere miniprogrammene på startskjermene, slik ICS åpner for.

Ellers merker vi oss at det er kommet en ny innstillingsmeny, det er gjort noen oppdateringer i S Note og S-Memo, og du kan legge til et svevende penneikon som dukker opp når du holder skjermpennen i nærheten av skjermen. En ny funksjon er at du kan skrive regnestykker for hånd, og få dem oversatt til maskinskrevne tegn og regnet ut for deg.

Tilpasses for små hender

Nå kan du krympe betjeningsfeltet så det er enklere å bruke Galaxy Note med en hånd.
Nå kan du krympe betjeningsfeltet så det er enklere å bruke Galaxy Note med en hånd.

Samsung har også lagt til en funksjon som gjør det enklere å betjene telefonen med en hånd. Aktiverer du funksjonen enhåndsstyring, så får du et grensesnitt der tastatur, opplåsingsmønster og kalkulatortaster er plassert på siden av skjermen så du slipper å forstrekke fingrene.

Du kan også velge hvilken side av skjermen du vil ha enhåndsbetjeningen på. På denne måten kan også venstrehendte få glede av enhåndsbetjeningen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen