Nå kan du få hale

Shippo svinger fram og tilbake når du føler deg glad og henger rett ned når du er likegyldig. (Bilde: YouTube / Neurowear)

Få deg hale som logrer når du er glad

Pelskledd svans leser tankene dine.

Etter at våre forfedre hoppet ned fra trærne, har evolusjonen fjernet halen fra vår arts bakside. Men av og til blir vi kanskje litt misunnelige på hunder og katter, der de sprader stolt rundt med sine flotte svanser.

Nå har mennesket endelig sjansen til å ta opp kampen med de firbeinte og å ta halen tilbake. Shippo er en pelskledd svans som kan festes over buksekanten, og som logrer når du er glad eller oppspilt. Når du er avslappet eller likegyldig, henger den bare rett ned, akkurat som hos bikkja.

Leser tankene dine

Dette er mulig takket være nevroteknologi. Det betyr, litt forenklet, at dette utstyret leser tankene dine. En sensor i panna måler elektrisiteten i hjernen. En annen sensor festes til øreflippen og måler din puls. Informasjonen sendes via Bluetooth til halen, som svinger fram og tilbake ved hjelp av en motor.

Et møte mellom likesinnede.
Et møte mellom likesinnede.Foto: YouTube / Neurowear

I tillegg kommuniserer systemet med mobiltelefonen, som via Facebook og Twitter forteller hele verden hvor du er og hvordan du føler deg.

Dermed vil du ikke klare å skjule din iver når du møter noen du liker, eller din manglende interesse når du kjeder deg. Men du vil trolig oppdage at du kommuniserer bedre med hunder og katter. Og går du på skogstur, kan du glede deg over at mange tror at de ser en hulder.

Snart i butikken

Shippo, den pelskledde halen, ble lansert på Tokyo Game Show forrige uke. Den helskrudde oppfinnelsen er skapt av det japanske selskapet Neurowear, som tidligere har laget tankelesende katteører. Halen er foreløpig bare et konsept, men, ifølge The Verge, håper japanerne å ha produktet ute på markedet innen året er omme.

Vil du vite mer om hvordan tankene våre kan leses?
Les også: Hjernen din kan hackes med billig headset

Neurowear har sluppet denne surrealistiske videoen, som viser en jente med hale vandrende rundt i nabolaget:

 

Er du klar for å gå rundt med hale? Eller er dette tidenes mest idiotiske påfunn? Diskuter gjerne i kommentarfeltet.

Kilder: LATimes, SlashGear, The Verge

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen