Nå kan du få Bitmoji-avataren din på klokka
(Foto: Fitbit)

Nå kan du få Bitmoji-avataren din på klokka

Hvis det er en Fitbit.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Synes du selv at du er en knakende kjekk kar eller kanskje ei lekker skreppe? Vil du gjerne se litt mer? Da har Fitbit og Snap kommet fram til en løsning for deg – i hvert fall så lenge du har en Fitbit Ionic eller Fitbit Versa (Lite går bra) på håndleddet.

For hvis du i tillegg har snekret deg en Bitmoji-avatar til Snapchat-kontoen din, kan du lenke dette sammen og ende opp med avataren på klokka.

Denne avateren vil da gjøre forskjellige ting basert på hvilken tid det er på døgnet, hva du driver med og andre faktorer.

Går i søvne

  Foto: Fitbit

Tar du en spasertur på natterstid, vil avataren din eksempelvis gå i søvne. Er det meldt dårlig vær, kan den finne fram paraplyen. Nådd et treningsmål? Det må feires.

Merk at det ikke er animasjoner det er snakk om her, men statiske bilder eller forskjellige «urskiver». Det skal visstnok være over femti av dem, så det vil nok ta litt tid å få sett alle. Du må sikkert gjøre en del merkelige ting også.

Hvis dette høre ut som noe for deg, er det bare å laste ned Bitmoji-urskiva fra Fitbit App Gallery. Dette må du altså gjøre i Fitbits mobilapp. Deretter skal det bare være å følge instruksjonene for å lenke til Bitmoji-kontoen din.

Nå kan du gjøre mer i Snapchat:
Slipper seks spill du kan spille med i appen >>>

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen