Nå kan du bruke den populære treningsappen RunKeeper innendørs
(Bilde: FitnessKeeper)

Nå kan du bruke den populære treningsappen RunKeeper innendørs

Den nye oppdateringen av appen byr på en nyttig funksjon.

Det finnes mange treningsapplikasjoner på markedet, og blant de beste som vi prøvde i vår store test av treningsapper i fjor høst befinner det seg en som heter RunKeeper.

Som det nå meldes på applikasjonens offisielle blogg har 5.0-versjonen av RunKeeper nå blitt lansert, og den byr på en ganske så nyttig tilleggsfunksjon.

Foto: FitnessKeeper

Ny modus for innendørstrening

Den nye funksjonen heter «Stopwatch Mode» og setter appen i stand til å følge med på innendørstreningen din også, noe som kanskje ikke er så dumt med tanke på at vinteren nå er i anmarsj for alvor.

Stopwatch Mode velges fra aktivitetstype-menyen, og etter at de deretter har valgt aktivitet, vil appen automatisk ta tiden på hvor lenge du har vært i bevegelse.

Du vil også motta lydsignaler på bestemte tidspunkter eller ved en bestemt hjerterytme dersom du har en pulsmåler koblet til, på samme måte som når du benytter applikasjonen utendørs.

– Bare begynnelsen

Den nye funksjonen lar deg også regne ut gjennomsnittstempoet når du er ferdig, basert på den totale distansen. På den måten kan du enkelt følge med på progresjonen din under treningen.

Stopwatch Mode er med andre ord en realtivt enkel oppdatering, men på bloggen opplyser utvikleren at satsingen på innendørsfunksjoner for RunKeeper vil fortsette i fremtiden. I den forbindelse etterlyser de tilbakemeldinger fra brukerne om hva de videre oppdateringene bør inneholde.

Oppdateringen er allerede tilgjengelig for iOS, og Android-utgaven skal være klar innen en ukes tid, ifølge utvikleren.

Smartarmbånd er også gode treningspartnere: Microsofts nye armbånd kommer for eksempel med en rekke relevante funksjoner »

(Via The Next Web)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen