Nå kan du bruke Apples meldingsapp på Android
(Foto: Skjermdump)

Nå kan du bruke Apples meldingsapp på Android

Men det er en viktig hake.

Etter Apple Music har det gått rykter om at også andre sentrale Apple-apper skal lanseres til Android-plattformen, inkludert iMessage, men dette har til gode å skje. Nå melder blant andre Lifehack at det har dukket opp et alternativ som gir deg iMessage-funksjonalitet på Android.

Det dreier seg riktignok ikke om en lansering av den offisielle iMessage-appen på Android-plattformen, men om en ny tredjepartsapp kalt weMessage.

Det finnes allerede tredjepartsapper som gir denne muligheten, men disse bruker ofte «exploits» og andre snirklete omveier, noe den nye appen skryter av å ikke gjøre. Den har imidlertid en annen viktig hake: Du må ha en Mac for at den skal fungere.

  Foto: Skjermdump

Setter opp server på Mac'en

Android-appen weMessage fungerer nemlig ved å sette opp en server på en macOS-basert enhet, for så å sende iMessage-meldingene dine direkte til weMessage-appen på mobilen din. Ved å sende meldingene gjennom en Apple-enhet vil de bli autentisert via Apples servere, som er en nødvendighet for at meldingene skal bli levert, så derfor denne løsningen.

Serveren heter weServer og må altså installeres separat på en macOS-enhet. Produsenten sier ellers at appen både er enkel og rask i bruk, og at den kommer med flere av de essensielle iMessage-funksjonene, deriblant gruppe-chat og muligheten til å sende medie-tillegg.

I tillegg har appen også innebygget videoavspiller og nettleser, samt kontaktblokkering og muligheten for store emoji-meldinger med mer. Appen lastes ned fra Google Play.

Snart kan du slå av funksjonen som gir iPhonen din dårligere ytelse »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen